06 - 29 073 776    info@getoutmore.nl

GET OUT MORE is een initiatief van Jasper van Doorn. Actief, positief en motiverend, zo wordt Jasper omschreven. Combineer dat met een goede organisatie skills en fietsen als grootste passie en je begrijpt wat GET OUT MORE voor jou kan betekenen.

Jasper verzorgt bike clinics voor bedrijven, welke op maat worden samen gesteld voor jou en je collega's of zakenrelaties. GET OUT MORE verzorgt de clinics van A tot Z, inclusief fietsen, helmen en schoenen. Uiteraard kun je ook deelnemen met eigen racefiets. Wil je met je bedrijf wekelijks actief zijn op de fiets, dan is GET OUT NOW de perfecte activiteit. Samen met jou stellen we een wekelijks programma samen van 5 of 10 weken. In de weken leren we u meer over het fietsen in een groep, de techniek op de fiets, maar vooral ook het plezier op de fiets!

In Heeswijk-Dinther verzorgen we ook START TO BIKE, opstapdagen voor iedereen die wil gaan wielrennen of mountainbiken. In groepen van maximaal 10 personen maken we je wegwijs op de fiets en zorgen wij dat jij geniet van een mooie tocht!

GET OUT EARLY is een activiteit op de vroege morgen voor ondernemers. Na een ontbijt met andere ondernemers, neem ik je mee op de racefiets. Ontspannen en netwerkend de dag beginnen!

GET OUT MORE heeft niet het hoofdstreven om puur prestatie gericht te werken. We zijn motivatie gericht! Ga met GET OUT MORE op pad en je zult merken dat ik je prikkel, zodat jij erna weer extra gemotiveerd bent op je werk, thuis en bij vrienden!

GET OUT MORE!!

Groet,

Jasper van Doorn