06 - 29 073 776    info@getoutmore.nl

ROUTES

GET OUT MORE zit graag op de fiets, het liefst samen met jou, maar ook regelmatig alleen. Verschillende mooie routes die wij fietsen, posten we hier. Je kunt de GPX gewoon downloaden van onze site en deze gebruiken op je fietsnavigatie. Veel fietsplezier! Liever eens met ons mee? Kijk op de kalender, of stuur een bericht voor een clinic of fietstocht op maat!

Samen met Brabant Cycling gaat GET OUT MORE meer toffe fiets routes in kaart brengen in ons mooie Noord-Brabant! Je gaat ze zien op deze site, op de site van Brabant Cycling en uiteraard ook op onze sociale kanalen.

WATERLINIE 1629 ROUTE - 63 KM - GRAVEL / RACE

De Waterlinie 1629 is een mooie ronde als je lekker wilt toeren. Het is een combinatie van weg, gravel en wat zandpaadjes. Met een racefiets met 28mm banden goed te doen, maar ideaal voor de gravelbike of MTB. Bij de Dungense Brug pik je de route op. Ik ben gestart in Heeswijk-Dinther. Route is uitgepijld.

HEUSDEN OP Z'N LEONS - 72 KM - RACEFIETS

Even lekker racen richting Heusden en niet over de kinderkoppen willen? Dan is dit je rondje! Prachtige paden en wegen. Kijk wel even naar de wind.. Beschutting is er niet veel.

BRABANTS MOOISTE - 200 KM - GRAVEL / RACE

Brabants mooiste! Een ronde van 200 km over gravelpaadjes, boerenwegen, langs Kasteel Heeswijk en noem maar op. Zoek een paar fietsmaatjes en ga ervoor! Of nog beter, scrijf je in voor de echte Brabants Mooiste en fiets de georganiseerde versie. De organisatie van dit event heeft deze toffe route gemaakt.

BIKERS KOFFIERONDJE - 80 KM - RACEFIETS

Mooi rondje in de omgeving van Heeswijk-Dinther. Afwisselende wegen en paasjes en bijna geen bebouwde kom. Op 43km kom je weer in Heeswijk-Dinther, dus eventueel in te korten.

MAASHORST 100 - 100 KM - MOUNTAINBIKE

De ultieme mountainbiketocht hier in de omgeving. Je start op de Plaza in Heeswijk-Dinther en fietst dan al de routes van de Maashorst / Uden / Loosbroek en een stukje Heeswijkse bossen. Kun jij de 100 km aan?

RONDE VAN ITALIË - 97 KM - RACEFIETS

De Brabantse versie van de Giro d'Italia, verzonnen door Erik Dekker en inmiddels enorm populair! Hele mooie ronde! Aanrader!

BIKERS LADIES CYCLING DAYS - 50 KM - RACEFIETS

Tijdens de 1e Bikers Ladies Cycling Days fietsten we een mooi afwisselend rondje van 50km. Dit rondje is ideaal om alleen te fietsen al het weer wat minder is. Fietsen in grote groepen raad ik af voor deze ronde, aangezien je ook over de fietspaadjes van de Maashorst gaat. Op 30KM kun je eventueel een stop plannen bij de Boshut.

WINTER TRAININGSRONDJE - 50 KM - RACEFIETS

De ideale ronde voor als het donker is! Het is eigenlijk geen ronde, maar 2 rechte lijn met een klein rondje.. Je fietst over goede verlichte fietspaden langs het kanaal.

LEKKER TOUREN - 81 KM - RACEFIETS

Als je lekker een rondje wilt touren over mooie wegen, paadjes en een stuk over de dijk, dan is dit een heerlijk rondje.